Onze Internationale aanwezigheid

Sotra’s expertise en juridische ondersteuning reiken verder dan de nationale grenzen via het actief lidmaatschap van ELLINT. ELLINT (« Employment and Labour Lawyers International) is een internationaal netwerk van Europese nichekantoren die zich specialiseren in arbeidsrecht en sociaal recht. Door deel uit te maken van het ELLINT netwerk, kunnen dossiers met internationale dimensies vlot en professioneel behandeld worden.

ELLINT biedt een gecoördineerde ondersteuning aan van het HR beleid voor  multinationale ondernemingen met vestigingen in verschillende landen. ELLINT garandeert de expertise van het beste advocatenkantoor voor elk land, met behoud van een compacte dimensie zodat een goede samenwerking tussen de betrokken advocaten en een direct, flexibel en toegankelijk cliëntenbeheer gegarandeerd blijft.

ELLINT telt momenteel 10 leden-advocatenkantoren en meer dan 120 professionelen, allen gespecialiseerd in arbeidsrecht, met vestigingen in het VK, Spanje, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië, Zwitserland, Denemarken, Finland en België.

Hieronder kan je alle gegevens vinden van de ELLINT-leden per land: je kan klikken op elk respectievelijk kantoor om de website ervan te bezoeken.