Sotra steunt met een mecenaat de stichting KANAL – Centre Pompidou

31 okt 2018Evenementen

Sotra steunt met een mecenaat de stichting KANAL – Centre Pompidou

De advocaten van Sotra zijn verheugd om de stichting KANAL - Centre Pompidou de komende jaren te ondersteunen door als mecenas hun expertise ter beschikking te stellen. Als "Bevoorrechte Partner" van KANAL zal Sotra het managementteam van de stichting, alsook haar artists-in-residence bijstaan op het gebied van sociaal recht, het kunstenaarsstatuut en de privacywetgeving.

Sotra en al haar advocaten willen hun enthousiaste steun betuigen aan het project KANAL, dat zij beschouwen als een belangrijk project voor het Brussels Gewest en de Stad Brussel op het vlak van artistieke, culturele en sociale ontwikkeling.

Dit ambitieuze project, dat door het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest wordt gedragen, wil aan Brussel een culturele pool geven die bijdraagt tot diens uitstraling als hoofdstad van Europa. In het kader van een tienjarige samenwerkingsovereenkomst met het Centre Pompidou, zal het toekomstige KANAL – Centre Pompidou niet alleen een museum voor moderne en hedendaagse kunst herbergen, maar ook de rijke collectie architectuur en stedenbouw van de stichting CIVA. Verschillende publieksruimtes zullen worden gebruikt voor allerlei culturele activiteiten, waaronder podiumkunsten.