Sotra beste onafhankelijke advocatenkantoor op de Trends Legal Awards

15 nov 2018Kantoornieuws

Op 13 november 2018 vond de uitreiking van de Trends Legal Awards plaats, georganiseerd door het economisch weekblad Trends.

Elk jaar worden tijdens dit evenement de beste advocatenkantoren en in-house juridische departementen van het land bekroond voor elke afzonderlijke specialisatie.

Wij zijn heel verheugd dat wij, voor het eerst, in de prijzen gevallen zijn als "Beste onafhankelijke Belgische advocatenkantoor in sociaal recht".

De prijs werd aan Sotra toegekend door een onafhankelijke jury, samengesteld uit HR-verantwoordelijken van grote ondernemingen en uit professionals die erg vertrouwd zijn met de wereld van de advocatuur.

De Jury heeft haar belissing als volgt gemotiveerd:

"Sotra kon de jury overtuigen binnen de categorie Beste onafhankelijk Belgisch kantoor in het sociaal recht. De jury was onder de indruk van de groei en ontwikkeling van dit jonge kantoor gedurende de laatste vier jaar. De jury was unaniem enthousiast door de visie van het kantoor in termen van positionering, structuur en organisatie, maar ook door de manier waarmee het toegevoegde waarde aan zijn klanten wil aanbieden. Daarnaast heeft de jury ook bijzondere aandacht besteed aan het beleid en de aanpak van het kantoor om jonge medewerkers op te leiden en te begeleiden. Tot slot hebben ook de concrete initiatieven omtrent CSR de jury overtuigd om Sotra te benoemen tot winnaar van deze award."

Sotra en haar advocaten zijn bijzonder blij met deze erkenning van hun werk.  Zij danken van harte al hun cliënten voor hun vertrouwen en voor de samenwerking,  zonder dewelke een dergelijke onderscheiding niet mogelijk zou geweest zijn.

Gemotiveerd door deze erkenning, zal het kantoor zich vanzelfsprekend blijven inspannen om elke dag opnieuw te zorgen voor een uitmuntende dienstverlening aan het cliënteel.